fredag 23 januari 2009

Veckan som gått.

Visst ser det hemskt ut med vattenskadan...
En mycket van och flitig målare.
Tisdagen var det Oliwers dagis som gällde. 40 års firande, med fika och raketer. Ankie kommer alltid i tid, medans pappa aldrig lyckas. Så även denna gången. Inga raketer, men lite fika blev det iallafall innan de sista hade hunnit gå hem. Sorry Oliwer.

Mats har varit här och arbetat. Mycket spackel går det åt. Ända jag måste hinna med det är att få ordning på alla lister som saknas. Sånt brukar man ju spara tills den dagen man skall sälja och flytta. En del har jag hunnit, men ack vad det tar tid. Inte mycket med hjälp av Rikard kan man få. Vänsterhänt med vänster hand i gips på grund av bruten tumme. Hmmm.

Pacino har fått en ny parning. Det lär vara dax nästa helg. Progesteronprov är bokat. Shit va han har tur den gubben. Det va ju inte mer än någon vecka sedan sist..:-)

Idag har jag hunnit med naprapat, träning och besök hos Micke i Järna. Allt fungerar bra där med honom.
Oliwers nya grej är att även han kan renovera. Vi fasar för den dagen han tar efter Mats på riktigt och börjar riva ner mera tapet. Annars är han riktigt imponerad av hur Mats arbetar.
Anders Meurling, Saskos nya husse har varit här i tisdags och gått låååång promenad. Det går mycket bra och flytt är planerad till tisdag. Sasko kommer att få det alldeles utmärkt där i Västerås.
Imorgon är det ringträning i Kvartinge ridhus för de som kan ha missat det. Tiden är mellan 0900-1100. Hör av er för vägbeskrivning om ni har missat detta. 50,- per hund.

Inga kommentarer: