lördag 31 januari 2009

Nora 12 år !!
Stort grattis till Nora som fyller 12 år idag.
Helt otroligt hur fort tiden går.Dagen startade ganska tidigt med sång och paket på sängen. Nora blev jätteglad för alla paket. Bäst av allt var nog en Wall-E robot.
Efter en snabb frukost åkte barnen, hundarna och jag iväg till Qvartinge ridhus för ringträning. Ankie mådde inte bra så hon valde att stanna hemma.
Stor uppslutning av massor av hundar och deras mattar och hussar gjorde även denna ringträning till ett lyckat evenemang. Tack för att ni kom och tack för all hjälp.
Dobbe-Tommy och hans gäng dök upp där på slutet för att träna, vi erbjöd att lämna ringen kvar, men det var nog annan hundträning på gång.

Efter lite lunch och lite middagslur, så for vi iväg till Heron city. Biodax. Ankomst 5 min innan filmen skulle börja och minst 15 min kö till biljetterna. Nu är man tacksam att det visas så mycket reklam. Vi missade inget av filmen Sagan om Desperaux. En film om en modig mus. Nora, Tufva, Freja, Oliwer, Ankie och jag själv tyckte att filmen var riktigt bra. Kan varmt rekommenderas. Oliwers första biobesök.

Inhandling av lövbiff, pommes och bearnaisesås och massor av godis, tårta och kladdkaka.
Väl hemma sen kunde vi avnjuta en god födelsedagsmiddag. Avslutades med tårta, kladdkaka med vaniljvisp och rikligt med godis framför tv'n.
Oliwer somnade som en stock sen på kvällen.
Nu skall det masseras....:-)

Inga kommentarer: