torsdag 29 januari 2009

Finest Java förröntgadIdag har Trönderjyckens Finest Java förröntgats med fina höfter och armbågar. Stort grattis till familjen Rangnitt.
Stort tack för de fina blommorna vi fick av Er.
Ni har en mycket fin och trevlig hund på alla sätt.
Nu har hela golvet i hallen bilats upp. En avfuktare står och låter dygnet runt. Ser hemskt ut i snart hela huset, eftersom det är mycket damm och smågrus som hittar runt efter arbetet.

Det trevliga beskedet var att nu tar det 2-8 veckor innan de kan börja återställa golvet innan det har hunnit torka klart.
Det positiva är att de har iallafall hunnit lägga nya rör till värmen i vardagsrummet. Då slipper vi iallafall sitta i en igloo och titta på tv. Sen att allt från hallen står placerat i vardagsrummet höjer bara känslan att bo på en byggarbetsplats.

Hoppas mats tillfrisknar snart. Hallen, trappan och sovrummet behöver färg och tapet. Men det gör väl inget just nu eftersom golvet i hallen ser ut som det gör. :-(

Storkocken (jag) har även idag lyckats med det stora underverket att skapa ytterligare en middag till hustru och Oliwer, som faktiskt går att äta. (utan att behöva vare sig kokbok eller cateringfirma.)
Ytterfile (fläsk), pommes och karl johan sås. JÄTTEGOTT. Tror att min lärarinna i hemkunnskap skulle ge mig MVG idag.

Till alla er som ännu inte drabbats av årets vinterkräksjuka. Stort grattis till vad som komma ska. Först tror man att man skall dö, sedan vill man.... Hua, vilket skit.

Till den som har varit inne på tomten i smyg och vällt min jättefina stapel med ved.
Jag är inte särskilt glad just nu !!! Hmm, nu blir det bara mera jobb. (Fast jag får nog skylla på en hund eller vinden) För inte har väl jag staplat all den veden så himla dåligt.

Pga sms-trakasserier, så kommer jag att byta nummer imorgon. De som får det nya numret, kan även i fortsättningen få vara mina vänner.
"Hon" kan tydligen inte respektera vårt privatliv på en normal nivå.

2 kommentarer:

anna sa...

GRATTIS!!!Jätteskönt att Java är fin på röntgen..Hmm vad säger man om vedstapeln övning ger färdighet, på den igen(ordentligt denna gång)...Helt sjukt med telefon men ett klokt beslut!Ha de så bra och motsionera väl i ringen i dag..

Anna-Lena sa...

Ja vad säger man!Tänk att det finns folk som har så tråkit i sina liv att de måste trakassera andra och dessutom till den grad att få lov och byta telenr,tragiskt.Ved högen lär väl inte trava sig själv men vill ni ha hjälp så kommer vi.Grattis till Javas röntgen kanonbra.Ha det bra