torsdag 15 januari 2009

Charraz Mats


Tequila med favvobollen.


Duktiga Mats med Charraz !!


Floro Degli Achei


Efter en hård dag på arbetet (En mkt hård vecka) med jättemycket att göra, avslutades dagen med ett besök av Mats (Husse till Charraz). Han skall komma nästa vecka för att spackla, måla och tapetsera i hallen.
Mats och Charraz tränar mycket flitigt och ofta. Träningen går mycket bra och Mats har stora förväntningar och riktigt fina mål som vi ser fram emot att se resultatet av.

Efter mycket arbete med badrummet, så är det nu dax att försöka snygga till i hallen. Jag har gett upp att försöka arbeta som veterinär på dagarna och snickare, målare, tapetserare, trädgårdsnisse och alltiallo. Det är bättre att jag gör vad jag kan bäst, och överlämnar annat till andra.

Mats hittade tyvärr även anledningen till att trycket i värmesystemet sjunker. En fin vattenskada i hallen resulterar i att jag får ringa försäkringsbolaget imorgon :-(

Lilla Tequila blev idag förröntgad med mycket fina leder både fram och bak (Ganska tidigt, men ibland kan man inte vänta).

Vi har fått en fin huvudbild på Floro från URMA (Tack). Det väntas med spänning på de avkommorna. (1 valp är redan tingad)

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt med Tequila.Lottie och Peter