söndag 13 september 2009

Utställning på Eskilstuna BK

I morse samlades vi ett glatt Tröndergäng på Eskilstuna BK (Cia, Taina, Juhani, Carro, Helen, Jimmy och vi med alla barnen)

Det är så kul när det kommer mycket schäferfolk och kennlar och alla kan glädjas åt de andras framgångar. Inget revirpinkande var det i dag, vi hade jätte trevligt tillsammans. Tack alla för det!

Det börjar med valparna,endast 2 schäfervalpar anmälda! Det var Gazton och en tik. Tiken fick en slät etta, Gazton fick 1:a HP och BIR och sedan BIS!!!! Stort GRATTIS CIA!!!

Morten med Gazton


BIS Trönderjyckens Gazton med matte Cia och Morten

Hmmm, är sallad allt man får som belöning, strunt samma MUMS

Matte jag kan hålla paraplyet själv!


I bruksklass hanar var det Bricards Jasco, Olhedens Rico och Shezzheims Mackan. Mackan åkte ut på en 2:a för att han var för smal. Sedan blev det Rico som kammade hem CERTET och blev därmed CHAMPION, grattis!!

Doris och Dixie gick i bruksklass. Det var Pinjadalens Kalla & Triumphs Ottie och våra 2 tjejer. Ottie fick en 2:a för hon var för smal, Dixie fick en 2:a för hon var för smal. Sedan stod det mellan Kalla och Doris. Doris gjorde en strålande insats, hon har aldrig gått bättre :-D !! Härligt att se!
Domaren gick fram till Morten och klappade på Doris och sa att hon är tunn. Sen gav hon CERTET till Kalla.(GRATTIS Pinjadalen!) Sedan sa hon till Morten att om Doris varit tjockare så hade hon tagit certet.... Ja, vad säger man...

Morten med Doris


Jimmy med Dixie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Heja Heja GASTON du e bäst
super grattis till BIS valp idag!!!!!!!!!
Brosan Greif

Jeanette sa...

Grattis till finfina resultat!

// Jeanette med konerna