lördag 18 april 2009

Specialutställning i Motala


Ankie med Doris och Tufva med Ållie på skottprov

Pelle med Tequila

Pelle med Solo

Tufva, Ållie och domaren Lars Nielsen


Tufva får beröm för att visat Ållie så bra, dagens yngsta handler (10 år)

Klockan ringde 04,30, upp och mata och rasta hundar. Sedan snabbt fixa lite frukost att ta med i bilen. Upp med ungarna och in i bilen. Marianne och Emir var här strax före halv sex.

Första hund ut var Beathalandet Tequila som gick i 6-8 månader och det blev klassvinst och senare 2:a bästa tik. Tack Pelle för visningen!

Sedan var det Emir i 12-18 månader, honom fick vi tyvärr inte med på bild i dag. Han blev SG5. Stackars Marianne som fick stå tyst och gömd i en skärm under hela klassen, annars blir Emir en grävmaskin efter sin matte ;-D

Vi hade även med oss Mischaland's Solo som gick i 18-24, hans ägere Karoline och Nicklas kunde inte följa med så han fick åka med oss. Han kom till oss i torsdags kväll. Men det visade han inte i ringen, han var som galen efter både mig och Morten och gick som tåget. Det blev klassvinst, bästa hane och BIM !! Så häftigt!! Stort tack till Pelle som visade honom och ett JÄTTE GRATTIS till Karoline och Nicklas!

Tufva gjorde handler premiär, har tidigare bara visat i "barn med hund". Hon tog Näckrosens Ållie i 18-24. Tufva var jätte duktig och tappade inte ens humöret när Ållie backade ur halsbandet (2 gånger)! Larsa berömde Tufva och hon fick 2 stora applåder!

Doris var för första gången med i bruksklass på specialutställning. Det var en jätte bra klass och Doris skötte sig riktigt bra. Jag var lite orolig för friaföljet vilket jag aldrig tränat i ringen med henne men det var inga problem. Hon blev V5 med jätte fin kritik!

Efter utställningen åkte vi med Nina och Pelle (grattis till Yashins V3) och firade med super god pizza i Mjölby, jätte trevligt.

Morten körde till utställningen och jag sov, hem körde jag och Morten sov.
Nu ska det firas!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till tequilas klassvinst igår i Motala.Beathalandet