lördag 7 februari 2009

Bosse Nymans minnesutställning/tik på foder


En riktigt fin dag att minnas för kennelns vedkommande.
Beathalandet Tequila 2:a i klassen 4-6 månader tikar. Hon låg 1:a tills sista varvet, då orkade hon inte helt hålla i. En riktigt fin dam som vi och andra har mycket stora förväntningar på i framtiden.

Trönderjyckens Fiona slutade 6:a (av 8) i klassen tikar 6-8 månader. En mycket fin hund med en fin kritik. Tappade lite manke mot slutet. Stort tack till Pelle som visade henne mycket galant.

STORT GRATTIS till Marianne och Trönderjyckens Emir som vann klassen hanar 10-12 månader. Idag gick han som tåget. Skötte sig fint i ringen, skönt att träningen gett resultat. 2:a i klassen var en mycket fin Tara-Yashin son, Skogabos Yashin.

Vi glömde helt bort att använda kameran idag. Usch på oss... Men vi har en fin bild på bucklorna. Hopppas det räcker för idag. Lovar att bättra oss. Ibland blir det så när det har varit en paus med utställningar.

STORT TACK till Fam Bodin, Fam Rangnitt, Jussi och Marianne som ställde upp som hejarklack. Nästa gång får ni ta på er cheerleaderoutfit och ropa ännu högre.. :-)
(Alternativt Borats baddräkt, vill ni se en bild på undertecknade i en sådan ?)

Tack till Jeanette som hade med sig plåster. Känns lite klantigt att få skavsår på årets första utställning. Det var ju inte SSM ringar ens...

URMA kommenterade parningen Floro-Tara med att han hade sett några riktigt fina Floro avkommor i Italien när han var där och fotade.
Rückert hade kommenterat att det hade varit en fin och typfull tik (Tara) och att det hade varit 2 duktiga kvinnor som hade varit där och parat med Floro. (Ankie och Anna-Lena) Heja, heja.

Nu blir det bastun och en god middag för oss.(Oliwer är hos mormor & Isto ända tills i morgon) Hoppas hustrun gör något riktigt gott utav köttet, pommesen och pepparsåsen. Min lite för stora mage behöver bli ännu lite större... Det e väl det som e 40 års krisen... Mera pondus.

Till tävlings/utställningsintresserad finns en 7 månaders tik på halvfoder, förröntgad och avläst fri fram och bak.
Hör av Er för mer information.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis igen till Tequila.Vilken kanonfin tik.Jag har en bild men den blev inte så hunfra.Kan ni inte ta nya på henne någon dag.hade varit så roligt att ha.Gratis tilld e andra framgångarna med jyckarna.Beathalandet

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.