onsdag 14 juli 2010

Lite av varje

I dag har vi varit i Enköping och ringtränat!
Vi passade även på att fota lite.
Här är Mischaland's Greta med dotter Trönderjyckens Doris, vilka tjejer!!

Är det inte en helt underbar bild!! 4 generationer tikar!!
Mischalands Olanda 12 år, Mischaland's Greta 6 år, Trönderjyckens Doris 3 år och Trönderjyckens Juvel 6 månader!

Marianne och Emir har varit i farten igen, nu kan de lägga till BSL3 till titlarna. Inget gick riktigt som de hande tänkt sig och de fick 80-80! Med tanke på värmen, Mariannes onda knä och ormupplevelse i spåret innan tävlingen så tycker vi iallafall att du ska vara nöjd Marianne =) Vi är så stolta över dig och Emir!!!
Marianne är perfektionist och var inte så nöjd efter provet.

Fina snälla lilla Joy, 6 månader har blivit anfallen och rejält biten av en annan hund. De var ute på promenad när en hund från en tomt rusade ut och gick till anfall. Matte Kerstin gjorde allt för att försöka skydda Joy och hindra hunden från att komma fram vilket inte gick. Hunden gick direkt till anfall, Joy låg på rygg och skrek medans hunden tuggade henne över huvudet. Joy lyckades ta sig ur hundens grepp men blev direkt anfallen igen. 2 karlar fick tag i hunden och tog bort den men då slet den sig (!) och anföll henne igen. Tillslut fick de bort henne och kunde åka i ilfart till veterinären.
Dagen efter kom de till oss för röntgen och sövning för att sy mer i munnen. Man såg ända in till käkbenet på flera ställen.
Händelsen är polisanmäld och ägarna till hunden som anföll har sagt att de ska ta bort den.
Stackars stackars lilla Joy, hon har nu en lång och jobbig tid framför sig. Men med matte Kerstins hjälp kommer det förhoppningsvis gå bra.

Inga kommentarer: