fredag 18 maj 2012

Utställning i Nora, valpar och prickar!

I går morse åkte vi till Nora för att ställa ut Imre och Milou! Snälla Marianne kom hem till oss för att vara Oliwer och Tara vakt.

Väl framme träffade vi på Rose och Benson som har Mischaland's Utter. Sedan kom Anna och Jerry och lite senare anslöt sig även Helena till oss.
En stund innan det vara dags för schäfrarna så kom regnet & inte så lite heller, brrr va kallt det blev.

Milou var ensam valp men skötte sig fint och fick en jätte fin kritik och blev BIR-valp och BIS-2 !!



Sedan var det dom stora pojkarnas tur, bruksklass hanar. Det var Utter och Imre i klassen, 2 mycket fina killar som båda skötte sig jätte fint och deras handlers också :-)
Det var Imre som drog längsta stråt denna gång och han blev även BIR, BIG och BIS !
Tack Mariana för bilden!!

När vi väl kom hem så fikade vi lite med Oliwer och Marianne och då började Tara att bädda, valpning på G !!
Det är Super Taras sista kull, vi hade röntgat henne innan så vi visste att hon bar på 4 valpar, spännande! Morten satt i telefonmöte med avelskommiten och Krille kom för att hämta sin tik som blivit parad med Yargo OCH Oliwer upptäckte att han hade prickar på hela magen - vattkoppor! Vilken timing =)
Snälla Anna Bodin kom och var med en stund under valpningen. Strax efter 04 i natt var det klart och alla valparna levde och fördelningen blev 1 hane och 4 tikar !! Så roligt med tanke på att Tara nästan bara lämnat hanar tidigare!!

Pappa tlll valparna är Pakros vom Pendler.
Eftersom dom föddes 17 maj (Norges nationaldag) så funderar vi på Norska namn, så har ni förslag på namn på N - hör av er !

I morse åkte Morten i väg på fisketuren som alla kamrater samlat till som present på hans 40-års dag :-D



1 kommentar:

Kerstin Frost sa...

Förslag på valpnamn.
Nore
Nora
Ninni
Nilla
Nynna