söndag 21 augusti 2011

Utställning SKK Norrköping Svensk vinnarutställning

Tidigt i morse packade vi ihop och åkte till Norrköping med Harley och Putte.

Först ut var Putte (Zicans Patriot) i juniorklass! Det var en svår klass som han vann!! Han blev snyggt visad av ägare och uppfödare till hans pappa !! Tack för hjälpen Fredrik!
Sedan blev han 2a bästa hane och fick sitt första cert!! Han slog vuxna hundar och champions, endast 11 månader gammal!Sedan var det Harleys tur!
Hon vann sin klass och fick cert och cacib och även titeln Svensk vinnare -2011 I BIR drog hon längsta strået och Tannenhügel Glock blev BIM och även han svensk vinnare -2011, grattis Ewa-Lena och Chippen!
Det blev en del väntan till BIG-finalen men efteråt så var vi rätt nöjda med att vi stannade kvar. Harley showade ordentligt (hon gör sig bäst i stora ringar) och blev BIG-3
Extra kul var att efter Harleys grupplacering kom en Engelsk domare fram till oss och frågade om Harley var tiken han såg på Crufts, och det var det ju! Han tycker hemskt mycket om henne och vill gärna se mer av henne i England. (han skulle döma någon stor schäferutställning snart där sa han.... )Här är Harley efter första gallringen i gruppen

Harley BIG-3


Oliwer ville att vi skulle ta en bild när han såg cool ut !

Tufva med sin älskade Putte!

Inga kommentarer: