söndag 19 december 2010

Vilken helg!!!!

I går var Morten på mässan dels för att stå tillsammans med Anders i MERA DOG montern men även för att vara på plats när TRÖNDERJYCKENS ARRAK med sin förare Charlotte fick sitt pris för årets polishund!I dag ställde vi Imre, Irroz, Happie, Harley och Solo.
Alla fick jätte fina kritiker!!
Imre vann sin klass och blev 3e bästa hane!!Irroz kom tvåa i klassen!
Harley vann sin klass och blev även BIR och BIG-2. Happie blev trea i sin klass.

Solo vann sin klass och blev BIM

Mischalands Solo BIM och Trönderjyckens Harley BIR


Vi hade en uppfödargrupp med (Imre, Irroz, Happie och Harley som belönades med HP samt sedan i stora ringen blev vi BIS-R !! Helt fantastiskt!

Tufva visade Harley, i BIR & BIM samt i gruppen, på ett mjukt och fint sätt. Hon är så duktig!!! Hoppas att vi får se henne mycket i ringarna framöver!

BIG-2 Trönderjyckens HARLEY


Ännu en Trönderjycken hund fanns på plats. Det var Mats med Charraz som stod i försvarsmaktens monter!Men vad vore vi utan våra engagerade valpköpare som kommer med sina hundar i finfint skick! Tusen tack till er!
Tusen tack även till Mats Öhlund som visade Irroz och Happie i deras klasser samt till Micke Cordeus som visade Irroz i gruppen i finalringen!
Tack även till er ALLA andra som på något sätt hjälpt oss samt hejjat på oss i finalringen! Det var en så häftig känsla med dom fantastiksa applåderna!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!
från Näckrosens Kennel

Peter Forsberg sa...

Grattis

Vanja sa...

GRATTIS! från Vanja och Näckrosens Zatan

Madiela's kennel sa...

Grattis till alla fina fina resultat.
Vi önskar er även en riktigt God Jul & Gott Nytt År.
Kram ifrån Carina & Hasse.