söndag 28 juni 2009

Kanoncupen i Hagatorp i 32 graders värme


Oliwer och några grabbar vid poolen




Mischaland's Solo



BIM-valp Olhedens Nodih


BIR Mischaland's Zarec

I morse packade vi bilen med tält, minipool och dunkar med vatten. Det skulle bli riktigt hett och vi hade Oliwer med oss.
Poolen blev en hit bland alla barnen.

Tequila har en djup spricka i en trampdyna så hon kunde tyvärr inte vara med. Hoppas nu bara att det kan läka ihop innan SSM.
Så i dag hade vi "bara" Solo med i 15-24 månader.

I en fin klass på 11 individer så slutade Solo 2:a i klassen med CK. Sedan blev han även 5:e bästa hane. I dag märkte vi klart på honom att han har det jobbigt med värmen, han var inte sig själv. Men han gjorde ett fint jobb i ringen och fick mycket fin kritik :-D
Stort TACK till Micke Nylund som visade Solo åt oss!!

NÅGOT HELT FANTASTISKT ROLIGT är att Yaskobarnen placerade sig så fint. Flera individer var med med fina placeringar men vi vill speciellt nämna Olhedens Nodih och Mischaland's Zarec.
Först ut var Olhedens Nodih som vann klassen 4-6 månader och blev BIM !! Nodih ägs av Kennel Mischaland och Kennel Trönderjycken

Sedan följer Mischaland's Zarec som vann klassen 9-15 månader och sedan blir BIR!! Helt fantastikst att han spöade varenda vuxen hane och även brukstiken som blev BIM.Zarec ägs av kennel Mischaland.

Ett stort tack till Karoline och Nicklas som hjälpte oss SÅÅÅÅÅ mycket med Oliwer under dagen och även servade oss med mat och dricka!!! Härligt med såna vänner som ni!!

2 kommentarer:

Karoline Nicklas sa...

Grattis till Solos 1:a me CK även till er!!!! vill även tacka för pooolen och tältet idag det va toppen och för det trevliga sällskapet, nu ser vi fram emot vårat nästa projekt:- Ni är underbara.... Tack Micke Nylund för att du visade Solo
P.s Vendela hälsar till oliver

Carro å Nicklas

Winter och Umza sa...

Aj aj för tassen, vi hoppas syrran snart blir bra!